Skip to content

Despre noi

Clinica Life Infusion Bucuresti

life fusion

Suntem o clinica profesionala specializata in oxigenoterapie, tratamente de infrumusetare, anti-imbatranire si remodelare corporala.

Echipa noastra este formata din medici si terapeuti cu experienta vasta in domeniu, iar aparatura de care dispunem respecta toate standardele internationale de calitate si siguranta, astfel incat sanatatea dumneavoastra sa fie pe primul loc.

Servicii oferite

Camera Hiperbarica (Multiloc Oxylife C)

Tratament non-invaziv prin care pacientul respira oxigen pur în interiorul unei camere cu presiune atmosferică ridicată (de până la 3 ori mai ridicată decât presiunea normală) pentru a îmbunătăți puterile naturale de vindecare ale organismului, inclusiv recuperare pulmonara pentru persoanele care au fost infectate și vindecate de COVID-19.

Remodelare Corporala (VelaShape III)

Tratament de remodelare corporala non-invaziv (tratarea celulitei si a laxitatii cutanate, scadere in circumferinta), cu 4 tehnologii incorporate: radiofrecventa bipolara (150wati –cea mai puternica pentru aparatele de remodelare), infrarosu, vacuum pulsatoriu si masaj cu role mecanice

Tratamente de hidrodermoabraziune (Hydrafacial 4)

Tratament facial non-invaziv de exfoliere, curatare si hidratare cu tehnologie de hidrodermoabraziune, pentru orice tip de ten, atat pentru femei cat si pentru barbati. se potriveste oricarei categorii de varsta de la adolescenti la varste inaintate.

Tratamente anti aging (Intraceuticals)

Tratament facial non-invaziv de infuzare a acidului hialuronic liber in dermul profind cu ajutorul oxigenului hiperbaric. Intraceuticals reușește cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbaric să introducă substanțe benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine și Antioxidanți în straturile inferioare ale pielii, ajungând până în derm.

Clinica Life Infusion este situata in Bucuresti, pe strada Barbu Vacarescu, numarul 102, etajul 1, apartamentul 4.

0 +
Aparate performante
0 +
Pacienti multumiti
0 +
Recenzii pozitive

Conducere / Medic

[Sectiune de text]

[Sectiune de text 1]

Nume Prenume

Manager General / Medic Primar

[Sectiune de text]

Play Video