velashape3

Velashape 3 - Remodelare corporala

VelaShape III este rezultatul problemelor tale și ale corpului tău. Știm deja că celulita și laxitatea pielii reprezintă o problema pentru toate femeile și ani la rândul s-au căutat soluții pentru rezolvarea ei. Aprobat de FDA – Food and Drug Administration, USA-, Velashape III completează gama aparatelor de remodelare corporală, fiind un produs inovativ și complex. Acesta este conceput și realizat de compania Syneron Candela, companie care este și unul dintre liderii mondiali producători de aparatură medicală și cosmetică.

Înainte de a fi oferit publicului larg, Velashape III a trecut prin zeci de teste și studii clinice, iar până în prezent au fost realizate peste 5 milioane de tratamente la nivel global.

Astfel, Velashape III reprezintă un tratament unic, confortabil, ce nu necesită recuperare și cu rezultate imediat vizibile.

Experienta vasta a Syneron Candela si studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape III. Astfel, cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala si diminuare celulita din lume. VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.

Velashape III este cea mai nouă modalitate nonchirugicală care tratează zonele cu celulită și laxitate cutanată ale pielii. Acesta este certificate CE pentru remodelare corporală și a fost aprobat FDA pentru reducerea circumferinței din zona abdomenului și din zona coapselor.

Velashape III este destinat în mod special femeilor cu celulită, cu efect de piele lăsată, celor care au suferit pierderi majore în greutate, proaspetelor mămici, dar și bărbaților care au laxitate cutanată în zona abdomenului.

velashape 3

Zonele corpului tratate cu Velashape III

Cu ajutorul tratamentului Velashape III se pot trata celulita și laxitatea cutanată din mai multe zone ale corpului, printre care și:

 • Abdomen
 • Coapse față/ spate
 • Regiunea fesieră
 • Gambe
 • Brațe
 • Barbie dublă

Ce este celulita?

Celulita este o problemă dermatologică, de ordin estetic, care afectează marea majoritate a femeilor începând cu vârstă de 20 de ani. Aceasta se caracterizează prin probleme de ordin cosmetic și reprezintă unul dintre simptomele pentru dezechilibrele din organism. În termeni cosmetici și medicali celulita mai este denumită și lipodistrofie ginoida sau edematoza adipoasa.

Celulita se manifestă prin depuneri neuniforme de țesut adipos sau în termeni populari grăsime sub piele. Medical vorbind, celulita reprezintă un proces degenerativ al celulelor subcutanate care se manifestă prin rețineri de lichid la nivelul țesutului alăturându-se și o circulație slabă a sângelui, dar și un nivel scăzut de oxigenare.

Celulita afectează în mod deosebit următoarele zonele ale corpului:

 • zona superioară și posterioară a coapselor;
 • zona feselor;
 • zona soldurilor;
 • zona abdomenului;
 • zona picioarelor, a gambelor;
 • regiunea pelvină;
 • zona brațelor.

Astfel, mulțumită inovării și a studiului continuu, problemele acestor zone pot fi rezolvate cu Velashape III.

Cauzele celulitei

Cauzele apariției celulitei nu sunt stabilite în mod clar, însă specialiștii consideră că această problemă poate fi legată de mai multe modificări și dezechilibre hormonale sau genetice. Principalele cauze sunt următoarele și se împart în mai multe categorii:

Disfuncții hormonale – dezechilibre de estrogen progesteron, producția scăzută de hormoni tiroidieni, adenomul de hipofiza sau producția ridicată de prolactina.

Cauze fiziologice ale femeii – dezechilibre hormonale la pubertate, creșterea secretiei de hormone în sarcina sau dezechilibre hormonale la menopauza.

Stilul de viață – regim sedentar, variații bruște de greutate, băi fierbinți, epilare cu ceară caldă, purtarea unor tocuri foarte înalte și îmbrăcămintea strâmtă.

Disfuncții circulatorii – probleme cronice de circulatie sanguine, apariția varicelor, probleme ale țesuturilor conjunctive și circulația periferică deficitară.

Tipuri de comportamente – fumatul, mese neregulate, consum excesiv de alcool și cafea, consumul excesiv de produse procesate precum dulciuri, paste și conserve, administrarea de medicamente antidepresive, etc.

Tipuri de celulita tratate cu Velashape III

Velashape III tratează mai multe tipuri de celulita, printe care și:

 • Celulita moale, cu retenție de apă
 • Celulita apărută după sarcina
 • Celulita veche
 • Celulita compactă, fibroasă
 • Celulita dureroasa

Avantajele tratamentului cu Velashape III

Printre numeroasele avantaje ale acestui tratament, principalele sunt:

 • Velashape 3 este un tratament non-chirurgical și non-invaziv, practic nedureros,
  timpul tratamentului se reduce considerabil;
 • Velashape 3 nu necesită timp de recuperare, astfel puteți relua activitățile zilnice imediat.
 • Nivel Ridicat de siguranță, aparat aprobat FDA;
 • Încălzirea precisă asigura un tratament eficient.
 • Confort sporit în timpul tratamentului pentru pacienți.
 • Este sigur pentru toate tipurile de piele cât și pentru orice culoare a pielii.

Tratamentul Velashape III – principiu de funcționare

Velashape III este un dispozitiv bazat pe tehnologia elos care permite încălzirea controlată și profundă a celulelor adipoase, a septurilor fibroase conjunctive și a fibrelor de colagen, datorită combinării radiofrecventei bipolare cu lumina infrarosie, masaj și vacuum. Bazându-se pe aceste principii, Velashape III stimulează circulatia sanguina, drenajul limfatic, metabolismul celular și producerea de colagen. Toate acestea conduc către mobilizarea lipidelor din celulele grase și reducerea laxitatii pielii, iar în acest fel de obține o îmbunătățire generală la nivelul structurii și texturii pielii.

În funcție de zona care trebuie tratată, tipul și gradul celulitei sau al laxitatii pielii, poți avea nevoie de 4-8 ședințe Velashape III, distanțate la 7 zile.

Important de menționat este faptul că Velashape III combină 4 tehnologii într-un singur aparat, fapt ce ajută ca pe zona tratată să se obțină rezultate calitative într-un interval de timp limitat. Tehnologiile sunt:

 • Infraroșu – lumina infrarosu are rolul de a încălzi țesutul până la 3 mm adâncime, stimulând în acest fel resorbția edemelor, aducând totodată și mai mult oxigen.
 • Radiofrecventa – încălzește țesutul până la 15 mm adâncime, favorizând astfel stimularea fibrelor de colagen și elastina. Datorită acestui lucru, pielea ta se remodelează.
 • Vacuum Pulsat – este tehnologia care îmbunătățește fluxul sanguin și limfatic, iar în același timp livrează precis energia celorlalte tehnologiei pe zona tratată.
 • Role Mecanice – este tehnologia datorită căreia tratamentul este blând, ușor și agreabil.

Rezultatele tratamentului Velashape III

Rezultatele tratamentului Velashape III se observă chiar după prima sesiune, mai ales la nivelul texturii pielii. O reducere semnificativă a țesutului adipos și al laxitatii cutanate se observă la 8 saptamani de la prima ședința. Mai mult decât atât, numeroasele studii efectuate au arătat că se pierd aproximativ 2 cm în circumferința abdomenului și 1.5 cm în circumferința coapselor.

Pentru a menține rezultatele obținute cu Velashape III, recomandarea specialistilor constă în activitate sportivă susținută, dietă alimentară bogată în fibre și vitamine și păstrarea unui indice de masă corporală care să fie în perfect acord cu înălțimea și vârstă.

Te așteptăm la clinica noastră din București pentru a experimenta tratamentul Velashape 3, alături de cei medici cu experienta vasta in domeniu.

Grupa musculara Pret / Sedinta Pret / Pachet (6 sedinte)
COAPSE ANTERIOR
250 RON
1125 RON
COAPSE POSTERIOR
250 RON
1125 RON
ABDOMEN
200 RON
900 RON
FESE
200 RON
900 RON
FLANCURI (TALIE)
200 RON
900 RON
BRATE
150 RON
675 RON
GAMBE
150 RON
675 RON
FULL BODY
1400 RON
6300 RON

Ultimele articole

terapia hiperbara cu oxigen

Ce este terapia hiperbara cu oxigen?

Ce este de fapt terapia hiperbară? Terapia hiperbară cu oxigen este un tratament medical care urmărește mărirea concentrației de oxigen, având ca scop amplificarea procesului de vindecare a corpului. Acest
contraindicatiile oxigenoterapiei hiperbare

Contraindicațiile oxigenoterapiei hiperbare: Ghid complet

Terapia cu oxigen hiperbaric este un tratament pe care ți-l poate recomanda medicul pentru a-ți trata o anumită problemă, fiind fie un tratament de sine stătător sau poate fi însoțită