hydrafacial

Tratament hydrafacial curatare faciala

Hydrafacial este unul dintre cele mai populare, căutate și inovative tratamente faciale din întreaga lume. La nivel global, un astfel de tratament este realizat la fiecare 10 secunde. Multumita numeroaselor beneficii pe care la aduce pielii, a rezultatelor vizibile și rapide, tratamentul a căpătat foarte repede notorietate și în țara noastră. Dacă nu știai nimic despre el până în acest moment, atunci e ocazia perfectă pentru a-l descoperii. Pielea ta îți va fi tare recunoscătoare.

Ce este Hydrafacial?

Hydrafacial este un tratament extrem de cunoscut la nivel mondial. Acesta reprezintă o inovație în domeniul medical estetic, fiind în acest moment singura tehnologie de hidrodermoabraziune care îmbină perfect curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea.

Astfel, pacienții au parte acum de o experiență nouă, cu totul modernă care o înlocuiește pe cea tradițională de extracție și curățare a tenului.

Procedura Hydrafacial este non-invazivă, potrivită oricărui tip de ten și nu necesită timp de recuperare. Dacă îți dorești un ten curat, strălucitor, fără puncte negre, coșuri, exces de sebum sau alte imperfecțiuni atunci tratamentul este ideal pentru tine.

De asemenea, Hydrafacial este un aparat care ajută tenul sănătos să se mențină, calmează și tratează problemele tenului acneic, întinerește tenul îmbătrânit și reduce ridurile fine.

La Life Infusion procedurile au protocoale bine stabilite în care se folosesc aplicatori speciali, potriviți fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare pacient. Astfel, toți oamenii care trec pragul clinicii au garanția unui tratament sigur în condiții igienice de maximă siguranță.

Avantajele tratamentului Hydrafacial

Tratamentul Hydrafacial aduce o mulțime de beneficii, printre care:

 • Curățarea tenului, a porilor și punctelor negre, fără urme de lezare sau sensibilizare a pielii.
 • Tratează și ajută la vindecarea tenului acneic și a porilor congestionați.
 • Oferă strălucire tenului, iar pielea devine fină la atingere.
 • Reglează activitatea glandelor sebacee.
 • Reface tonusul pielii și are un efect regenerant.
 • Tratamentul se personalizează în funcție de tipul de ten.
 • Rezultatele sunt vizibile imediat, iar după fiecare ședință tenul este curat și are un aspect sănătos.
 • Reduce porii dilatați și diminuează ridurile fine.
 • Reduce hiperpigmentarea.
 • Timpul alocat unei ședințe este relativ scurt, aceasta durând între 30 și 40 de minute și poate fi executat în orice moment al zilei.
straturile pielii

Hydrafacial – un tratament care folosește tehnologii patentate

Hydrafacial este un tratament care are la bază tehnologii patentate la nivel mondial, precum:

 • Vortex Cleaning – sunt soluții speciale de curățare și de eliminare a tuturor impurităților ce acționează pe piele cu ajutorul vortexului.
 • Vortex Extraction – se bazează pe extragerea punctelor negre și se realizează într-un mod blând și delicat, cu ajutorul unui vacuum special.
 • Vortex Fusion – reprezintă substanțele hidratante și antioxidanții transmise în piele prin aplicatorul special. Acestea îmbunătățesc aspectul pielii, indiferent de timpul de ten sau de problemele cu care se confruntă pacientul.
tratament

Tratamentul Hydrafacial realizat pas cu pas

În realizarea tratamentului hydrafacial sunt respectați cu strictețe 5 pași:

Pasul 1: Curățare și exfoliere

Primul pas al tratamentului constă în curățarea și exfolierea pielii. În acest fel toate celule moarte și impuritățile adunate pe ten sunt îndepărtate, și astfel pielea ta va avea un aspect liber, neîncărcat, sănătos și luminos.

Pasul 2: Peeling

După ce prima procedură a fost îndeplinită urmează realizarea unui peeling blând, care are rolul de a lupta împotriva excesului de sebum și de a ajuta porii să se curețe mai bine. Spre deosebire de alte tratamente care includ peeling, Hydrafacial nu irită și nu sensibilizează pielea, astfel că nu există efecte secundare. La celelalte tratamente efectele secundare sunt înroșirea pielii sau descuamarea.

Pasul 3: Extracția

Hydrafacial este cel mai avansat tratament de curățare facială din țara noastră și printre cele mai populare de pe întreg pământul, astfel că are la bază tehnologii inovatoare pe bază de vortex. În acest sens, aplicatorul Vortex Extraction acționează ca un vacuum și extrage punctele negre rapid și fără durere.

Pasul 4: Hidratarea

După ce tenul a fost curățat în profunzime, urmează hidratarea lui. În acest proces se folosește un cocktail de substanțe nutritive, precum acidul hialuronic și antioxidanți. Cu ajutorul aplicatorului Vortex Fusion toate ingredientele sunt introduse în piele, astfel că hidratarea de face în profunzime.

Pasul 5: Protecția

Ultimul pas al tratamentului constă în folosirea unor produse unice care protejează pielea împotriva factorilor externi și ajută tenul să își mențină aspectul sănătos mult timp.

Tratamentul Hydrafacial nu are nevoie de timp de recuperare

Un avantaj foarte important pe care ți-l aduce un astfel de tratament constă în faptul că nu necesită timp de recuperare. Așadar, după procedură te poți întoarce la programul tău normal, poți purta machiaj și poți spune adio grijilor ce țin de înroșirea pielii sau descuamarea ei.

După finalul procedurii, tenul tău va arată mai luminos, va avea o textură îmbunătățită. Va fi mai hidratat și mai curat.

Tratament non-invaziv și nedureros

Datorită faptului că tratamentul Hydrafacial are la bază tehnologii inovatoare disponibile în industria medicinei estetice, experiența oferită este una plăcută, lipsită de dureri și foarte rapidă. Fiind un tratament non-invaziv, te vei bucura de un moment de relaxare foarte eficient.

Hydrafacial este un tratament adaptabil

Tratamentul Hydrafacial poate fi ajustat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui tip de ten. Substanțele nutritive pot fi schimbate în funcție de necesitățile tenului tău, pentru a trata eficient fiecare tip de problemă. Mai mult decât atât, aplicatoarele pot fi folosite la diferite intensități, iar acizi pot fi lăsați să acționeze diferite perioade de timp.

Așa cum spuneam și mai sus, Hydracial este un tratament renumit în toată lumea. Celebrități precum Beyonce, Paris Hilton, Jennifer Lopez sau Ivanka Trump apelează în mod regulat la această procedură.

 

hydrafacial

Intrebari frecvente

Tratamentul hydrafacial se adreseaza tuturor tipurilor de piele?

Tratamentul hydrafacial este potrivit pentru toate tipurile de piele. Această curăță tenul, porii și elimina punctele negre, tratează tenul acneic și reglează activitatea glandelor sebacee, regenerează tenul și reface sănătatea pielii. De asemenea, tratamentul hydrafacial este potrivit și pentru tenul sensibil pentru că nu provoacă inrosirea sau iritarea lui.

In cat timp se vor vedea primele rezultate?

Primele rezultate ale tratamentului hydrafacial sunt vizibile imediat, fără efecte secundare. Astfel, la finalul ședinței, vei observa reducerea punctelor negre și a porilor dilatați, iar pielea va fi mai fină și delicată la atingere. De asemenea, nu există efecte secundare precum roșeața sau iritatiile.

Exista contraindicatii pentru tratamentul hydrafacial?

Nu există contraindicații ale tratamentului Hydrafacial. Acesta este recomandat oricărui tip de ten sau piele. Tratamentul de exfoliere, curățare și hidratabil este agreat de ten indiferent dacă acesta suferă de acnee, eczeme sau psoriazis.
Tip Pret
HYDRAFACIAL CLEAN FACE
400 RON
HYDRAFACIAL BRITHENING
450 RON
HYDRAFACIAL ANTI-AGING
500 RON
HYDRAFACIAL REGEN GF
550 RON
HYDRAFACIAL CLEAN FACE + INTRACEUTICALS REJUVENATE TREATMENT
650 RON
MASCA ACID HIALURONIC FILORGA
100 RON

Ultimele articole

terapia hiperbara cu oxigen

Ce este terapia hiperbara cu oxigen?

Ce este de fapt terapia hiperbară? Terapia hiperbară cu oxigen este un tratament medical care urmărește mărirea concentrației de oxigen, având ca scop amplificarea procesului de vindecare a corpului. Acest
contraindicatiile oxigenoterapiei hiperbare

Contraindicațiile oxigenoterapiei hiperbare: Ghid complet

Terapia cu oxigen hiperbaric este un tratament pe care ți-l poate recomanda medicul pentru a-ți trata o anumită problemă, fiind fie un tratament de sine stătător sau poate fi însoțită