intraceuticals

Intraceuticals - Tratament anti aging

Intraceuticals este un sistem revoluționar non-invaziv care înlocuiește tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active precum Botox sau Acid Hialuronic.

Intraceuticals reușește cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbaric să introducă substanțe benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine și Antioxidanți în straturile inferioare ale pielii, ajungând până în derm.

Ce este Intraceuticals?

Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau Acid Hialuronic.

Cum functioneaza Intraceuticals?

Intraceuticals reuseste cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbatic sa introduca substante benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine si Antioxidanti in straturile inferioare ale pielii, ajungand pana in dem.

intraceuticals

Tratament Clarity

Intr-un singur tratament tenul dumneavoastra va fi limpede si calm. Acneea este redusa iar bacteriile ce incarca porii sunt eliminate in timp ce nutrientii fara ulei asigura mentinerea echilibrului umiditatii pentru prevenirea aparitiilor viitoare.

Versiunea usoara de Acid Hialuronic din serul Clarity este absorbit repede pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Gelul de tratament Clarity multi-categorie ofera un rezervor de nutrienti pentru ten.

Rezultatul final in hidratarea intensa este acum atins si il putem denumi depunere hialuronica.

Tratament Opulence

O infuzie Opulence calmeaza, relaxeaza si este potrivita pentru toate tipurile de ten. Inca de la primul tratament tenul dumneavoastra va parea mai tanar, mai luminos si mai stralucitor. Aspectul neuniform al pielii este echilibrat, tenul arata si se simte hidratat, reintinerit, radiant si proaspat.

Acidul Hialuronic usor din serul Opulence este absorbit repede pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Gelul de hidratare Opulence cu Acid Hialuronic multi-categorie ofera un rezervor de nutrienti pentru ten, iar crema de stralucire si umidificare Opulence cu Acid Hialuronic multi-categorie hidrateaza suprafata tenului.

Rezultatul final in hidratarea intensa este acum atins si il putem denumi depunere hialuronica.

Tratament Rejuvenate

O infuzie Rejuvenate Intraceuticals este un tratament neinvaziv destinat ridurilor, liniilor fine ce sporeste in mod semnificativ hidratarea.

Versiunea usoara a Acidului Hialuronic din serul Rejuvenate este absorbita repede de catre ten pentru o dispersie maxima a nutrientilor.

Continuati cu gelul de hidratare Rejuvenate cu Acidul Hialuronic multi-categorie ce ofera un rezervor de nutrienti pentru ten si finalizati cu o crema liant pentru umidificare Rejuvenate ce contine Acid Hialuronic care umidifica suprafata tenului.

Rezultatul final in hidratarea intensa este acum atins si il putem denumi depunere hialuronica.

Tratament Atoxelene

Cu o singura infuzie Atoxelene liniile expresiei dumneavoastra se vor calma in mod vizibil. Pentru beneficii maxime sunt recomandate infuzii repetate saptamanal, timp de sase saptamani. Liniile expresiei devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite.

Mentineti aceasta schimbare pozitiva cu infuzia Atoxelene la fiecare patru pana la sase saptamani.

Acidul Hialuronic usor din serul Atoxelene este absorbit repede de catre piele pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Bagheta linie Atoxelene cu Acid Hialuronic multi-categorie ofera o formula concentrata, ce umidifica suprafata tenului si poate fi folosit de mai multe ori pe zi pentru a atinge rezultate optime.

Gama Atoxelene poate fi de asemenea utilizata impreuna cu produsele Rejuvenate si Opulence.

Tip Pret
REJUVENATE TREATMENT
400 RON
CLARITY TREATMENT (tratarea acneei, a tenului gras)
500 RON
OPULENCE TREATMENT (tratament de luminozitate, tratarea petelor hiperpigmentare si a cearcanelor)
500 RON
BOOSTER TREATMENT
BOOSTER CU VIT A (retinoi) – anti-aging , regenerant;
500 RON
BOOSTER CU VIT C+3 – anti-aging,uniformizeaza culoarea si textura tenului, regleaza excesul de sebuum;
500 RON
BOOSTER CU ANTIOXIDANTI – pentru persoane care calatoresc foarte mult, pentru fumatori, efect drenant;
500 RON
BOOSTER CU COLAGEN – pentru ten matur, uscat, deshidratat, sennsibil , efect de lifting;
500 RON
FIOLA ATOXELENE
300 RON
PACHET 6 SEDINTE OPULENCE/CLARITY
2400 RON
PACHET 6 SEDINTE REJUVENATE
2100 RON
PACHET 6 SEDINTE BOOSTER
2100 RON
PACHET 6 SEDINTE CLARITY + PRODUSE
3300 RON
PACHET 6 SEDINTE OPULENCE + PRODUSE
3600 RON
PACHET 6 SEDINTE REJUVENATE + PRODUSE
3480 RON